Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS on luotettu kumppani kaikille kodin sisustustarvike- ja taloustavarateollisuuden asiakkaille.

Tarjoamme laajan valikoiman tarkastus-, testaus-, sertifiointi-, auditointi-, koulutus- sekä kestävää kehitystä koskevia palveluja, jotka keskittyvät

  • tuottamaan turvallisia ja korkealaatuisia tuotteita
  • auttamaan yrityksiä saamaan selvää eri markkinoiden odotuksista ja määräyksistä sekä täyttämään ne
  • testaamaan raaka-aineet tai valmiit tuotteet yhdessä paikallisesti valtuutetuista laboratorioistamme
  • sekä kehittämään sertifioinnin saavuttamiseksi tähtääviä ohjelmia ja tarvittaessa tarkastamaan tuotteet, jotta varmistutaan, että tuotannon aikana ja toimitusketjussa on huolehdittu turvallisuudesta ja laadusta.

Asiantuntijamme ovat maailman johtavia alallaan, ja he pysyvät ajan tasalla teknologian, talouden ja lainsäädännön kehityksestä kodin sisustustarvikkeiden ja taloustavaroiden osalta. He ovat valmiita neuvomaan toimintaohjelmasta, joka tukee organisaatioiden liiketoiminnan päämääriä.

Pyrimme aina saamaan yritysten tuotteet markkinoille mahdollisimman nopeasti ja samalla varmistamme, että ne täyttävät asiaankuuluvan lainsäädännön tai yritysten oman laadunvarmistussuunnitelman turvallisuutta, laatua ja suorituskykyä koskevat vaatimukset.

Annamme organisaatiolle kilpailuetua varmistamalla, että se on yksi niistä yrityksistä, jotka hyötyvät kodin sisustutarvikkeisiin ja taloustavaroihin liittyviltä aloilta hankkimastamme vuosikymmenten kokemuksesta ja asiantuntemuksesta.