Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Varmista, että asiakkaat saavat tavarat hyväksyttävässä kunnossa ja vältä kuljetuksesta ja käsittelystä aiheutuvia vahinkoja luotettavan ja hyvänlaatuisen pakkauksen avulla.

SGS:n pakkausmateriaalin testaus on yksinkertaista, nopeaa ja edullista. Varmistamme, että pakkausmateriaalisi täyttää vaatimuksesi ja antaa vaaditun suojan tuotteellesi.

Pakkausten ja paperin testaus hyödyntämällä ISTA- ja ASTM D-4169 -menetelmiä auttaa sinua minimoimaan tuotevahingot ja hajoamisen kuljetuksen ja levityksen aikana. Suoritamme mm. seuraavat testit: fyysiset ja mekaaniset testit (isku, tärinä, pinoaminen jne.), kuluminen ja vanheneminen, materiaalin lujuus, painolaatu, kemikaalit, ISTA -testaus ja elintarvikekontaktitestaus.

EU:ssa pakkauksista ja pakkausjätteestä säädetään direktiivissä 94/62/EY. Ympäristönsuojelun korkeampia tasoja varten pakkauksia voidaan testata myös direktiivin 94/62/EY raskasmetallien pitoisuustasojen alentamisesta mukaisesti, päätös 97/129/EY kansallisten toimenpiteiden yhdenmukaistamisesta ja päätös 1999/177/EY muovisia laatikoita ja kuormalavoja koskevista poikkeusedellytyksistä.

Amerikan Yhdysvalloissa Toxic Packaging Clearinghouse (TPCH) suosii the Model Toxics in Packaging -lakia.

Käyttämällä ISTA (International Safe Transit Association) -sertifioitua laboratoriota, kuten esimerkiksi SGS, saat itsellesi mielenrauhan. Kun pakkauksesi läpäisee ISTA -testauksen, voit olla vakuuttunut, että se suojaa tuotetta vahingoilta, joita jokapäiväisissä kuljetuksissa odotetusti tapahtuu. ISTA:n kuljetuksia koskeva testausohjelma (Transit Tested Program) hyödyttää sinua parannetun suojan ja pienenevän hävikin, harvenevien tai pois jäävien korvaushakemusten, lyhyempien tuotekehitysaikojen ja lisääntyneen asiakastyytyväisyyden ansiosta. ISTA-testauksen suorittaneet jäsenet saavat laittaa pakkauksiinsa Transit Tested -sertifiointitunnuksen.

Kuljetuspakkausratkaisujen testauslaboratoriotamme ovat ISTA-, NMFC-, UN/DOT- ja IATA -sertifioituja ja ne kattavat laajan valikoiman ASTM- ja TAPPI-menetelmiä. Olemme myös COFRAC:n akkreditoima elintarvikekontaktimateriaalien testaaja.

Sisä- ja ulkopakkaustuotteiden testaus sisältää paperin – aallotetut tuotteet ja muovituotteet, paperi- ja muovikassit, pahvilaatikot, kuormalavat, muovipullot ja kelmu ja lasi.

Paranna asiakastyytyväisyyttä ja pienennä hävikkiä testauttamalla pakkausmateriaalisi SGS:llä.