Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Tee-se-itse- ja rautatavaratarvikkeita, joita aiemmin käyttivät pääasiassa vain ammattilaiset, käyttävät enenevissä määrin myös kuluttujat, jotka haluavat tehdä työnsä itse.

Tällaisten tuotteiden pitää tehdä työ hyvin, mutta enemmän kuin koskaan, niiden täytyy myös välittää turvallisuustiedot selkeästi ja täyttää muut turvallisuusstandardit, jotka pyrkivät suojaamaan kuluttajia vahingoilta.

Olitpa sitten tee-se-itse-työkalujen tai rautatavaran valmistaja, tukkumyyjä tai jälleenmyyjä, SGS ei vain auta saavuttamaan turvallisuus- ja tehokkuusstandardit, vaan myös on kumppanina läpi tuotannon ja toimitusketjun varmistaen maksimaalisen tehokkuuden ja minimaalisen riskin joka vaiheessa.

Kun työskentelet kanssamme, hyödynnät yli vuosisadan kokemusta tarkastusten, testauksen, sertifiointi- ja verifiointiohjelmien toimittamisessa, ja pääset työskentelemään sellaisten asiantuntijoiden kanssa heidän omalla alallaan, jotka ovat työskennelleet ympäri maailmaa sijaitsevien avainasiakkaiden kanssa.

Sen lisäksi, että meillä on perusteellista tietoa tee-se-itse-, työkalu- ja rautatavaramarkkinoista, me olemme asiantuntijoita viranomaisvaatimuksissa eri maantieteellisillä alueilla. Joten samaan aikaan kun varmistamme, että täytät omat määräyksesi, voimme varmistaa, ettei tuotteesi joudu estetyksi ennen markkinoille pääsyä, koska se ei vastaa paikallisia tai kansainvälisiä määräyksiä.  

Ei ole väliä, pyydätkö SGS:ää kehittämään liiketoiminnan laaja-alaisen ohjelman tai tarjoamaan tukea noususuhdanteen aikana, sillä voit olla varma, että ulkoistat varmoihin käsiin, kuten menestyksemme eri puolilla maailmaa sijaitsevien avainasiakkaiden kanssa osoittaa.