Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n E-merkinnän hyväksyntäpalvelut auttavat täyttämään Euroopan talouskomission (ECE) asettamat kansainväliset ajoneuvon tyyppihyväksyntämääräykset.

ECE kuuluu Yhdistyneisiin kansakuntiin, ja sen jäseninä on Europan unionin valtioita ja muita maita. Jos haluat myydä ajoneuvoja tai ajoneuvon osia ECE-jäsenmaihin, E-merkinnän ja EU:n tyyppihyväksynnän vaatimusten täyttäminen on yhtä tärkeää.

Tarjoamme ajoneuvojen, järjestelmien ja komponenttien arviointipalveluita ja laadimme puolestasi hyväksyntähakemuksia varten tarvittavat testausraportit. Myönnämme myös tyyppihyväksyntäsertifikaatteja, jotka osoittavat, että tuotteet täyttävät tarvittavat standardit ja määräykset.

Voimme suorittaa valtuutetusti yli 200 kansallista ja kansainvälistä testausta, joihin kuuluvat:

  • EY-puitedirektiivi 2007/46/EY
    • luokan M ajoneuvoille (henkilöautot, bussit)
    • luokan N ajoneuvoille (kuorma-autot)
    • luokan O ajoneuvoille (perävaunut)
  • EY-puitedirektiivi 2002/24/EY
    • luokan L ajoneuvoille (moottoripyörät ja kevyet kolmi- ja nelipyöräiset ajoneuvot)

Lisäksi ammattilaisemme ovat jatkuvasti yhteydessä eri hyväksyntäviranomaisiin ja kauppajärjestöihin sekä viranomaisiin, jotka laativat määräyksiä ja säädöksiä. Tämä tarkoittaa, että tiedämme viimeisimmät suuntaukset ja kehitykset ja voimme välittää nämä tiedot eteenpäin asiakkaillemme, mikä takaa tuotteidesi teknisen vaatimustenmukaisuuden kohdemarkkinoillasi.

Ota yhteyttä SGS:ään, niin kerromme lisää siitä, miten E-merkintään oikeuttavat hyväksyntäpalvelumme voivat auttaa kansainvälisten määräysten täyttämisessä.