Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Toimita tuotteita ja palveluja Euroopan ja Saksan autoteollisuudelle; täytä VDA 6.x (Verband der Automobilindustrie) -standardin vaatimukset.

VDA 6.x -standardisarja kehitettiin, jotta autonvalmistajat, palveluyritykset ja niiden toimittajat voisivat yhdenmukaistaa laadunhallintajärjestelmiään Euroopan ja Saksan autoteollisuudessa. Se perustuu ISO 9001 -standardiin ja siten täydentää sitä.

VDA 6.x -sertifioinnin edut

Sen lisäksi, että saat toimialakohtaisen todisteen laadusta, VDA standardin vaatimukset täyttämällä saat myös muuta etua:

  • Pääsy Saksan keskeisille markkinoille ja kansainvälisille markkinoille
  • Lisääntynyt luottamus tuotteeseen/palveluihin
  • Optimoitu suorituskyky
  • Optimoidut prosessit

Vaatimustenmukaisuuden osoittamiseksi autoteollisuuden asiantuntijamme voivat auditoida organisaatiosi, tuotteesi ja palvelusi vaadittujen standardien mukaisesti.

Mitä ovat VDA 6.x -standardit?

VDA 6 -sarja sisältää nykyään kolme erillistä standardia.

VDA 6.1 – Laadunhallintajärjestelmän auditointi: Sarjatuotanto

Ajoneuvojen ja ajoneuvojen osien valmistajille suunniteltu VDA 6.1 keskittyy tuotantoprosessin ominaisuuksiin. VDA 6.1 sertifiointi, joka perustuu 120 kysymystä sisältävään kyselylomakkeeseen joilla laadunhallintajärjestelmääsi arvioidaan, voidaan helposti yhdistää ISO 9001 -sertifiointiin yhteisen auditoinnin kautta.

VDA 6.2 – Laadunhallintajärjestelmän auditointi: Palvelut

Autoteollisuuden palveluyrityksille soveltuva VDA 6.2 määrittelee laadunhallintajärjestelmien vaatimukset autoliikkeille, insinööritoimistoille, huolitsijoille ja vastaaville toimijoille. Yritykset, jotka valitsevat VDA 6.2:n voivat käyttää samaa auditointia myös ISO 9001 -sertifioinnin saavuttamiseen.

VDA 6.4 – Laadunhallintajärjestelmän auditointi: Tuotantolaitteet

Tuotantolaitteiden toimittajille suunniteltu VDA 6.4 on räätälöity erityisesti koneiden ja laitteiden tuotantoon. Lisäksi VDA 6.4- ja ISO 9001 -auditoinnit ovat helposti yhdistettävissä.

Miksi valita SGS:n VDA 6.x -auditointi- ja sertifiointipalvelut?

Ammattitaitoiset auditointitiimimme tarjoavat globaalia markkinaosaamista, ja asiantuntemuksemme tuo aina lisäarvoa.

Saat lisätietoja VDA 6.x -sertifioinnista, kun otat meihin yhteyttä jo tänään.