Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Tarjoamme valikoiman palveluita, joiden avulla aurinkoenergiahankkeitasi voidaan seurata – tutkimuksesta ja suunnitteluanalyyseista moduulien testaamiseen, aurinko- ja aurinkosähkösertifiointiin.

SGS:n asiantuntemus on aurinkoenergiateollisuuden eturintamassa, ja tämän päivän aurinkoteknologia mahdollistaa meidän tarjoavan yrityksellesi palveluja, jotka parantavat dramaattisesti aurinkomoduulien valmistustoimintaa.

Asiantuntijamme auttavat sinua kriittisten valmistuskriteerien ja vastaavuusvaatimusten juurruttamisessa aina suunnitteluvaiheesta tuotteen elinkaaren loppuun saakka.

Määräysten ja standardien ymmärtäminen jokaista tuotetta ja kohdemarkkinoita varten on elintärkeää moduulien valmistusprosessissa, ja me voimme auttaa sinua vähentämään riskejä, parantamaan tehokkuutta ja varmistamaan vaatimustenmukaisuuden koko valmistusprosessissa. Kehitämme testausmenetelmiä ja teemme yhteistyötä tutkimus- ja kehityshankkeissa organisaatioille ympäri maailman. Tämä kokemus antaa meille tarvitsemaamme laajennettua tietoa, jotta voimme tarjota sinulle neuvontaa ja opastusta, jotka auttavat ylläpitämään korkealaatuisia standardeja koko tuotantoprosessissasi. Voimme varmistaa tarkastuksen, testauksen, teknisen konsultoinnin, valmistuksen valvonnan ja suorituskyvyn varmentamisen avulla, että aurinkomoduulisi täyttävät aurinkoenergiaa koskevat vaatimukset..