Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Aurinkoenergia on uusiutuvin saatavilla oleva energianlähde. Nykypäivän teknologia tekee mahdolliseksi ottaa aurinkoenergiaa talteen ja käyttää sitä useisiin tarpeisiin, esimerkiksi sähköntuottamiseen, järjestelmien lämmittämiseen ja viilentämiseen, valaisemiseen ja energian keskittämiseen.

SGS tarjoaa laajan valikoiman palveluita, joiden avulla aurinkoenergiahankkeitasi voidaan seurata – tutkimuksesta ja suunnitteluanalyyseista moduulien testaamiseen, aurinko- ja aurinkosähkösertifiointiin.

Palvelumme on suunniteltu kattamaan koko aurinkopaneelijärjestelmän arvoketjun – alkamispäivästä tuotannon valvontaan, tekniseen konsultointiin, rakennustöiden seurantaan ja toimintakyvyn verifiointiin – ollaksemme varmoja, että aurinkopaneelisi täyttävät aurinkoenergiaa koskevat vaatimukset.

Meillä on asiantuntijaverkosto, joka hoitaa aurinkotestauksen, sertifiointi- ja verifiointipalvelut useilla teollisuudenaloilla ja sektoreilla. Laboratoriomme ovat käytettävissä ympäri vuorokauden ja hoitavat työnsä ripeästi, jotta projektisi voivat edistyä joustavasti ja pysyvät aikataulussa.

Maailmanlaajuinen tietoperustamme, pitkälle kehittyneet aurinkotestauslaitteemme ja asiantuntijatiimimme tekevät meille mahdolliseksi tarjota sinulle kaikenkattavaa palveluvalikoimaa – tuotantoa ja aurinkopaneelijärjestelmiä varten. Lue lisää.