Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Onko tuotteesi niin hyvä kuin väität? Ota siitä selvää toimintavarmuustestauksen avulla.

Yhä useammin kuluttajat valitsevat elektroniikka- ja sähkölaitteensa laadun ja käyttövarmuuden perusteella, ei pelkästään ulkonäön vuoksi.

Toimintavarmuustestauksella turvataan, että tuote toimii odotetusti sekä tavanomaisissa että epätavanomaisissa tilanteissa. Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden toimintavarmuustestaus antaa sinulle mahdollisuuden mitata tuotteen käyttöiän ja tunnistaa käyttöhäiriöiden syyt. Toimitavarmuuden todentaminen pienentää palautusriskejä ja kustannuksia ennen kuin tuote päästetään markkinoille.

SGS:lla on kokemusta ja asiantuntemusta hoitaa tuotteidesi kokonaisvaltainen testaus. Mitä ikinä tarvitsetkaan, maailmanlaajuinen testauslaboratorioidemme verkosto täyttää yksilölliset ja kohdemarkkinoidesi vaatimukset.

Toimintavarmuusanalyysikeskuksen palvelut sisältävät:

  • yksittäisen testin
  • kiinteän kelpoisuusohjelman
  • tuotteellesi räätälöidyn testisuunnitelman
  • käyttöiän vahvistamisen
  • tuotteen vertailuanalyysin

Jälleenmyyjien ja valmistajien täytyy tietää varmasti, että kaikki tuotteet täyttävät heidän ja heidän asiakkaidensa laatu- ja kestävyysvaatimukset.

Lue lisää toimintavarmuutta koskevista testauspalveluitamme, laajoista resursseistamme ja vähittäiskauppa-alan tietämyksestämme.