Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa nopeasti kehittyvillä markkinoilla täyden valikoiman mikroelektroniikkaratkaisuja pitääkseen sinut kehitysten edellä ja varmistamaan, että laitteesi ovat korkeinta laatuluokkaa ja että ne noudattavat kansainvälisiä säännöksiä.

Lopputuotteille asetetut korkeat vaatimukset tarkoittavat, että sähkölaitteidesi laadun tulee olla taattu koko tuotantoprosessisi läpi. Jopa pienenpienet saastumisen jäljet tai muutokset kemiallisissa yhdisteissä voivat vaikuttaa laitteidesi toimintaan.

Varhaisessa vaiheessa tapahtuva vaatimuksia vastaamattomien prosessien sekä puutteellisen valmistuksen havaitseminen tarkoittaa, että pystyt välttämään yllättäviä kustannuksia sekä viivästymisiä ja suojautumaan vaatimustenvastaisilta reklamaatioilta.SGS tarjoaa täydet laadunvalvontamenettelypalvelut osana mikroelektroniikkaratkaisujasi, mukaan lukien rakenneanalyysin, takaisinmallinnuksen sekä materiaalien ja prosessointivälineiden testauksen ja analysoinnin.

Testaamme raaka-aineita ja valmiita tuotteita eri tuotantovaiheissa ja verifioimme säännöllisesti koko toimitusketjusi ja valmistusprosessisi varmistaaksemme laitteidesi laadun ja niiden vaatimustenmukaisuuden säännösten kanssa. Voit luottaa SGS:n, joka on johtava analyyttisten palveluiden tarjoaja puolijohdeteollisuudelle ja sen komponenttien toimittajille, auttavan sinua varmistamaan laitteidesi jatkuvan luotettavuuden.