Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Lopputuotteiden korkea laatu riippuu tuotantoprosessin jokaisesta vaiheesta.

Kontaminanttien hyvin pienet määrät tai pienen pienet muutokset huipputeknologiaa edustavien laitteidesi kemiallisessa koostumuksessa voivat aiheuttaa häiriöitä niiden toimintaan tai jopa niiden rikkoutumisen. Sinun täytyy antaa analysoida tuotteesi erittäin yksityiskohtaisesti luotettavin ja tarkkoin tutkimusmenetelmin osana laadunvalvontaprosessiasi.

Markkinajohtajana tarjoamme sinulle kattavan valikoiman tuotteidesi vikojen ja vaurioiden analyyseja koskevia korkealaatuisia palveluita, jotka kattavat kaikki tarpeesi yhden katon alla. Materiaaleja, pintoja ja kerroksia koskeva osaamisemme tekee meille mahdolliseksi tukea sinua vaatimustesi mukaan räätälöidyissä kemiallisissa, biologisissa ja fyysisissä analyyseissa.

Kokenut henkilökuntamme tekee kentällä töitä huippulaatuisten laitteiden ja tekniikoiden kanssa paikantaakseen virheitä, jotka voisivat aiheuttaa ongelmia huipputeknisten laitteidesi laatuun ja toimintavarmuuteen. Häiriö- ja vahinkoanalyysimme tekevät sinulle mahdolliseksi päästä eroon ongelmista ja ehkäistä mahdolliset tulevat häiriöt.