Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Uusien teollisuuskoneiden valmistajana, jakelijana tai maahantuojana kohtaat kansainvälisen sääntelyn koukerot, joihin kuuluu erilaiset vaatimukset eri maantieteellisille markkinoille.

SGS:llä on valikoima konepalveluita, joilla autamme opastamaan yrityksesi läpi säädöskoukeroiden ja osoittamaan asiakkaillenne tuotteidenne turvallisuutta, toiminnallisuutta ja tehokkuutta ja antaaksemme koneillenne parhaan menestyksen mahdollisuuden, saatetaanpa ne sitten mille tahansa markkinoille.

Omistautuneet asiantuntijamme pystyvät muokkaamaan ohjelmat, joilla he avustavat koko tuotanto- ja toimitusketjuja. He aloittavat konsultoinnilla konseptisuunnitteluvaiheessa ja etenevät tuotannon aikaisten laadunvalvonnan ja turvatoimien läpi sertifiointiin ja arviointiin sopimuksellisia, kansainvälisiä tai kansallisia odotuksia vasten.

Työskennellessäsi yhteistyössä SGS:n kanssa käytössäsi on tietämys ja kokemus, jotka olemme saavuttaneet ja jota olemme kehittäneet tarkastuksessamme vuodesta 1878 lähtien. Käytössäsi on myös kansainvälinen asiantuntijoiden ja laboratorioiden verkosto. Tarjoamme sinulle sellaisenaan koneiden testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluiden keskitetyn asiointipisteen, jotta saisimme koneesi markkinoille mahdollisimman nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.