Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Jälleenmyyjänä, joka tuo sähkö- ja elektroniikkatuotteita Euroopan unioniin, velvollisuutesi on todistaa, että varastosi on yhdenmukainen asianmukaisten RoHS-testauslainsäädännön ja määräysten kanssa.

Toimitusketjusi hallinta raakamateriaalista komponentteihin ja tavarantoimitukseen vaatii tehokasta ja vankkaa laadunhallintajärjestelmää. Sinulla täytyy olla käytössäsi testi- ja valvontajärjestelmä varmistaaksesi ja todistaaksesi, että maahantuodut tuotteesi täyttävät pakolliset vaatimukset.

SGS:llä on jälleenmyyjille/maahantuojille tarkoitettu moduuleista koostuva RoHS-konsepti, joka on kokonaisvaltainen ratkaisu ja täyttää EU:n RoHS-vaatimukset, kuten RoHS-direktiivin 2002/95/EY vaatimukset. Lisäksi voit yhdistää tämän ratkaisun muihin tarkastuspalveluihimme, mukaan lukien Final Random Inspection -palvelu (lopullinen satunnainen tarkastuspalvelu), ja laadun- tai ympäristönhallintajärjestelmän sertifiointi.

Moduuleista koostuva RoHS-konseptimme auttaa sinua hallitsemaan toimitusketjusta aiheutuvia riskejä jakamalla valmistusprosessi kolmeen moduuliin:

  • materiaalien testaus
  • tekninen tarkastus/seulonta
  • RoHS-tehdastarkastus/auditointi

Voit yhdistää näitä moduuleita ja saada aikaan räätälöidyn laatu- ja valvontajärjestelmän, joka vastaa tarpeitasi. SGS:n globaali asiantuntija- ja laboratorioverkosto tekee tästä joustavan ja kustannustehokkaan tavan täyttää RoHS-velvollisuutesi.

Verifioi SGS:n avulla, että asianmukainen RoHS-testaus on saatettu päätökseen niiden tuotteiden osalta, joita tuot maahan ja myyt.