Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Meillä SGS:ssä asiantuntemuksemme fotometriassa ulottuu kokonaisten toimialan vaatimusten läpi aina turvallisuudesta ja sähkömagneettisesta yhteensopivuudesta vaarallisten aineiden ja tuotteiden suorituskyvyn tunnistamiseen saakka.

Valonlähteiden on noudatettava ankaria määräyksiä ja standardeja. Mittaukset erilaisilla muuttujilla ja palveluvalikoimamme antavat sinulle mahdollisuuden tehdä kauppaa globaaleilla markkinoilla tarvitsemallasi luottamuksella ja itsevarmuudella.

Me SGS:ssä ymmärrämme kohdemarkkinoitasi ja niiden asettamia vaatimuksia tuotteillesi ja prosesseillesi. Tarjoamme testaus- ja sertifiointipalveluja, jotka on räätälöity valmistajille ja vähittäismyyjille, antaaksemme yrityksellesi täyden markkinoille pääsyn globaaleihin toimitusketjuihin. Määräysten ja standardien noudattaminen ei ole ainoastaan välttämätöntä, vaan auttaa vähentämään riskejä, parantamaan tehokkuutta ja varmistamaan vaatimustenmukaisuuden koko valmistusprosessissa.

Testausmenetelmämme sekä tutkimuksemme ja kehitystoimintamme ympäri maailman antavat meille asiantuntemusta ja tietämystä, joita sovellamme testaus- ja sertifiointipalveluihimme. Lue lisää.