Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Mobiililaitteiden valmistajien täytyy noudattaa verkko-operaattoreiden laatustandardeja käyttämällä sekä CDMA- että GSM-teknologiaa ja ensimmäinen askeleesi kohti vaatimustenmukaisuutta on RF-testaus ja yhdenmukaisuuden signalointi.

SGS:ssä nämä ovat osa markkinoiden johtavien langattomia laitteita testaavien laboratorioidemme suorituskykyä. SGS:n radiotaajuuksien (RF) testauspalvelut verifioivat langattomien laitteidesi radiotaajuudet ja signaloinnin kaapeliympäristössä.

Koska toimimme 24/7-periaatteella palvellaksemme hankkeidesi määräaikoja, voit ostaa testauspalveluitamme joko yksittäin tai osana räätälöityä pakettia, joka on suunniteltu täyttämään tuotettasi koskevat erityistarpeet. Kaikki langatonta viestintää testaavat laboratoriomme ovat ISO17025-, PTCRB/GCF- ja CTIA/CCF-akkreditoituja, ja niissä on viimeisimmät validioidut laitteet testaamista varten kaikilla GSM- ja CDMA-taajuuskaistoilla, kaikilla UMTS FDD -kaistoilla ja useilla LTE-taajuuskaistoilla.

Kokeneilla insinööreillämme on ylivertainen teollisuutta koskeva tietämys, ja voit hyötyä aikaisempien markkinointitestaustemme monipuolisuudesta. Anna SGS:n hoitaa RF-yhteyskäytäntösi yhdenmukaisuustestaus ja varmistat samalla, että saat laitteesi markkinoille nopeimmassa mahdollisessa ajassa.