Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Nopeuta laitteesi pääsyä markkinoille SGS:n testaamis- ja sertifiointipalveluiden avulla. Pääset tekemään yhteistyötä GCF-hyväksytyn laboratorion kanssa, joka tukee ensi askeleitasi Vodafone Carrier -hyväksynnän saamiseksi.

Monipuolisilla markkinoilla jokaisen verkko-operaatorin vaatimukset ovat ainutkertaisia. Toiminta Vodafone-verkossa vaatii laittettasi täyttämään heidän vaatimuksensa ja standardinsa. Testaus on suunniteltu todentamaan laitteesi yhdenmukaisuus ja osoittamaan, että laitteesi toimittaa luvatut palvelut käyttäjälle yrityksen kriteereiden mukaisesti.

SGS:n langattomien telekommunikaatiolaboratorioiden maailmanlaajuisella verkostolla on kokemusta ja ammattitaitoa tukea vaadittua GCF-testausta mukautumaan sinun laitteesi tarpeisiin. Olemme ainoa itsenäinen langattoman tekniikan testauslaboratorio, jolla on täysi LTE-, CDMA- ja GSM-testauskapasiteetti useissa paikoissa ympäri maailmaa.

Säästä aikaa, rahaa ja vähennä tarpeetonta testausta. Me SGS:ssä voimme suorittaa kaikki tarvittavat testit globaalin laboratorioverkostomme avulla. Sinulla on kuitenkin vain yksi alan testauskokemusta omaava yhteyshenkilö, jolta saat tukea sertifioinnin hakuprosessissasi.