Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Varmista laitteesi ja AT&T-verkoston yhteensopivuus SGS:n tarjoamien teollisuuden ja verkko-operaattorin hyväksyntätestien avulla.

Verkko-operaattorit ympäri maailman sanelevat erilaisia vaatimuksia, jotka mobiililaitteesi täytyy täyttää ennen kuin ne saavat toimia operaattoreiden verkostoissa ja ennen kuin niitä voidaan myydä operaattoreiden myymälöissä. SGS:llä on globaali laboratorioiden verkosto, ja meidät on hyväksytty suorittamaan AT&T-laitesertifiointia varten vaaditun testauksen ensimmäiset vaiheet, joihin kuuluu PTCRB-hyväksyntä ja CTIA/OTA-hyväksyntä. SGS voi myös tukea esitestausta kaikkia AT&T-kohtaisia vaatimuksia varten (kuten kenttätestaus ja 10776).

Olemme ainoa itsenäinen langattoman tekniikan testauslaboratorio, jolla on täysi LTE-, CDMA- ja GSM-testauskapasiteetti useissa toimipisteissä ympäri maailmaa. Yrityksesi voi lisäksi hyötyä laajasta langattomien laitteiden sertifiointiportfoliostamme, johon kuuluvat Bluetooth, Wi-Fi, maakohtaiset tyyppihyväksynnät (FCC/IC/CE/KCC/NCC/jne.) sekä akkujen IEEE1725 ja IEEE1625 -sertifioinnit.

Me SGS:ssä voimme suorittaa kaikki tarvittavat testit globaalin laboratorioverkostomme avulla. Sinulla on kuitenkin vain yksi testauskokemusta omaava yhteyshenkilö, jolta saat tukea sertifiointiprosessissasi.

Lue lisää AT&T-palveluntarjoajan testauspalveluistamme.