Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Täytä GSM-matkapuhelinoperaattoreiden vaatimukset Pohjois-Amerikassa (ja tietyissä maissa latinalaisssa Amerikassa ja Etelä-Amerikassa) SGS:n PTCRB:n (PCS Type Certification Review Board) standardien mukaisilla testeillä.

PTCRB on matkapuhenlinoperaattoreiden luoma maailmalaajuinen järjestö, jonka tarkoituksena on mahdollistaa riippumaton arviointiprosessi laitteiden valmistajille GSM/UMTS-tyyppien sertifiointia varten. Se valtuuttaa kolmansien osapuolien laboratorioita, peruslaboratorioita, hoitamaan GSM-testausjärjestelmäänsä.

Maailmanlaajuisella langattomien testauspalveluiden verkostollamme on peruslaboratoriostatus, jonka avulla voimme auttaa sinua saavuttamaan PTCRB -sertifioinnin. Valitse SGS kolmannen osapuolen sertifioinnin toimittajaksesi, niin hoidamme kaiken vaadittavan testauksen GSM-standardien mukaisesti ja jätämme dokumentaation PTCRB:n sertifiointitietokantaan. CTIA (the Wireless Association) arvioi sertifiointisi, ja jos kaikki vaatimukset on täytetty, certifiointi-ilmoituksesi annetaan.

PTCRB:hen kuuluvat verkko-operaattorit vaativat, että kaikkien laitteiden on oltava PTCRB-sertifioituja, ja he voivat torjua laitteet, jotka eivät sitä ole. Laitteet, jotka eivät ole sertifioituja, eivät ehkä saa palvelua, kun tekevät verkkovierailuja.

Varmista SGS:n sertifioinnin avulla, että laitteillasi on pääsy keskeisiin verkkoihin.