Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Varusta mobiililaitteesi teknologialla tehdäksesi elämästä helpompaa. Near Field Communication (NFC) -teknologia mahdollistaa nopean ja tehokkaan kontaktittoman maksun, saumattomat Bluetooth®- ja Wi-Fi-yhteydet sekä yksinkertaiset tiedonsiirrot laitteiden välillä.

SGS:n langattomat laboratoriot on varustettu ja akkreditoitu NFC Forum -sertifioinnilla. Ne mahdollistavat sen, että yrityksesi voi osoittaa laitteidensa noudattavan NFC Forumin julkaistuja spesifikaatioita. Sertifioinnin etuja ovat

  • laitteesi listaaminen NFC Forumin sertifioitujen tuotteiden rekisteriin
  • vakuus siitä, että laitteesi toimii yhteen muiden NFC Forumin sertifioitujen laitteiden kanssa
  • uskottavuus laitettasi kohtaan ja kannustus muille yrityksille laittaa siihen sovelluksia
  • NFC Forumin N-merkinnän näkyminen laitteessasi osoittamassa kosketuskohtaa, joka käynnistää NFC-palvelut
  • NFC Forum -sertifiointimerkinnän näkyminen myyntimateriaaleissasi ja tuotepakkauksissasi

NFC Forum työskentelee edistääkseen teknologiaa, lisätäkseen käyttöönottoa ja tiedottaakseen ihmisiä Near Field Communication -yhteentoimivuudesta ja sen eduista. Kaikki NFC-tapahtumat toteutuvat hyvin pienellä alueella, kaikessa kosketuksen ja neljän senttimetrin väliltä – tämä läheisyys tarkoittaa, ettei kuluttajilla ole riskiä tehdä tapahtumaa tietämättä siitä.

Maailmanlaajuisella kokeneiden insinöörien verkostollamme on perusteellinen tietämys langattomista teknologioista, mukaan lukien GSM, CDMA, VCDMA, LTE, Bluetooth, Wi-Fi ja muut lyhyen kantaman teknologiat. Koska meillä on yli 130 vuoden kokemus testauksesta, verifioimisesta ja sertifioinnista, olemme ihanteellinen kumppani langattomien laitteiden kolmannen osapuolen testausta ja verifiointia varten.