Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kuluttajatuotteiden täytyy noudattaa monia vaatimuksia päästäkseen kansainvälisille markkinoille, ja tämä on erityisen tärkeää, kun puhutaan terveys- ja hyvinvointituotteista .

Kuluttajia suojellaan tiukoin määräyksin tuotteilta, jotka on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, kuten esimerkiksi naisten hygieniatuotteet, WC-paperi, kosmeettiset pyyhkeet, siteet, vanutyynyt ja hammasharjat.

SGS voi koska tahansa varmistaa, että tuotteesi noudattavat määräyksiä. Suoritamme testauksen ja tarkastuksen ja tarjoamme teknistä tukea valmistajille, maahantuojille ja vähittäiskauppiaille. SGS tarjoaa täyden valikoiman palveluja varmistaaksemme, että noudatat REACH-asetusta, – EU:n kemikaalien käyttöä koskeva asetus – ja voimme auttaa sinua tuotteidesi ekologista suunnittelua koskevissa vaatimuksissa.

Tekniset asiantuntijamme auttavat ymmärtämään tuotteisiisi sovellettavia standardeja ja vaatimuksia loppukuluttajille tarkoitettujen tuotemerkintöjen ja ohjeiden osalta.

Paikalliset laboratoriomme ja asiantuntijamme kaikkialla maailmassa antavat tehokasta tukea auttaakseen sinua minimoimaan riskit ja saattamaan tuotteesi nopeammin markkinoille.