Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n tarjoamat kosmetiikan ja hygieniatuotteiden testauspalvelut täyttävät viranomaisvaatimukset ja varmistavat tuotteiden turvallisuuden.

Kosmetiikan ja hygieniatuotteiden markkinointi on kuluneiden kymmenen vuoden aikana suuntautunut naisten lisäksi myös miehiin ja lapsiin. Monia tuotteita säädellään terveyteen ja suorituskykyyn liittyvien huolien johdosta.

SGS:llä on maailmanlaajuisesti todistettu asiantuntemus kosmetiikan testauksessa, auditoinnissa ja sertifioinnissa. Tarjoamme laajan valikoiman palveluja, jotka auttavat tarkistamaan tuotteiden ja järjestelmien turvallisuuden, laadun ja suorituskyvyn sekä suojaamaan tuotemerkkiäsi. Autamme varmistamaan, että kosmetiikka ja hygieniatuotteet täyttävät määräykset ja muut lainsäädännön vaatimukset, kuten REACH, GMP, CMR, aerosolit, vaaralliset aineet jne. Pystymme myös varmistamaan, että tuotteet ja valmistusprosessit noudattavat erilaisia sosiaalisia ja ympäristöstandardeja.

Missä tahansa yrityksenne sijaitseekaan, siellä on työhönsä sitoutunut SGS:n edustaja, joka auttaa kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden sertifiointeja. Erikoistuneet laboratoriomme pystyvät vastaamaan erityisiin tarpeisiinne, ottamaan huomioon rajoitukset sekä auttamaan yrityksiä näiden prosessissa aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin ja niiden pakkaamiseen saakka.