Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n laadunvarmistus- ja -valvontapalvelut auttavat varmistamaan materiaalien, tuotteiden, koneiden, laitteistojen ja teollisuustilojen valmistuksen kaikkien tarvittavien määräysten mukaisesti.

Kaikkien laitteiden, materiaalien, tuotteiden, rakenteiden ja teollisuuslaitosten laatutason on täytettävä tiukkojen standardien ja säädösten vaatimukset. Laadunvarmistus- ja -valvontapalvelumme auttavat varmistamaan vaatimustenmukaisuuden kaikkien sopimusehtojen, pakollisten määräysten ja standardien mukaisesti.

Tarjoamme itsenäiset materiaalien, osien, lopputuotteiden ja tuotantolaitosten tarkastus- ja testauspalvelut sekä valmistajan tiloissa että käyttöpaikalla rakennusprosessin aikana.

Maailman johtavana laadunvarmistus- ja laadunvalvontapalveluyhtiönä tarjoamme käyttöösi asiantuntijoidemme laajan kokemuksen kaikilta eri teollisuudenaloilta. Kattavien resurssien, asiantuntemuksen ja ainutlaatuisen globaalin verkoston ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme luotettavat laadunvarmistus- ja -valvontapalvelut kaikkialla maailmassa.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää siitä, miten laadunvarmistus- ja laaduntarkastuspalvelumme voivat auttaa varmistamaan materiaalien, tuotteiden, koneiden, laitteiden ja tuotantotilojen korkean laatutason.