Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n laboratoriot ovat suorittaneet kolmannen osapuolen kaupallisia analyysejä vuosikymmenien ajan.

SGS:n laboratorioverkosto tarjoaa maailmanlaajuisesti tukipalveluja kaupankäyntiin, kuten todentamis-, tarkastus-, laadunvarmistus- ja näytteenottopalveluja kaikissa tärkeissä valvonta- ja siirtokohteissa kuljetuksen aikana. Käytämme yhdenmukaisia analyyttisiä menetelmiä, noudatamme alan johtavia laadunvarmistus- ja laadunvalvontaperiaatteita ja käytämme standardoituja raportointimalleja. Kaikki työntekijämme saavat eettisen koulutuksen vuosittain, ja toimintamme perustuu eettisiin sääntöihimme.

SGS:n riippumattomat kaupalliset analyysipalvelut sisältävät seuraavat:

  • näytteenvalmistelu
  • lastaus- ja ennakkotarkastukset
  • osapuoli-, maksu- ja sovitteluanalyysit ja -määritykset
  • kosteus, LOI ja vesi
  • konsentraatti- ja harkkomääritykset
  • jätemetallianalyysit.

Kaupallisen analyysin jakautumisrajat (analyyttisten tuloksien hyväksytty jakautuminen tuotteen myyjän ja ostajan välillä) määritetään neuvottelemalla. Rahdin kaupallisen arvon vuoksi kaupallinen testaus vaatii suurempaa tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Tämän vuoksi SGS ohjaa näiden näytetyyppien analyyttisiä toimenpiteitä huomattavasti tarkemmin. Lisäksi laadunvalvontaprotokollat ovat laajemmat, jotta tarkkuus ja täsmällisyys voidaan varmistaa.

SGS:n asiantuntijat keskustelevat kanssasi kaikista vaatimuksista, jotta saadut tiedot sopivat käyttötarkoitukseen. Tarjoamme laajan ammattitaidon ja kokemuksen puolueettomien kaupallisten analyysien testipakkauksien parhaimman tarkkuuden takaamiseksi. Aloita yhteistyö SGS:n kanssa – suojaamme etusi ja vähennämme riskejä.