Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n katto- ja eristemateriaalien sertifiointipalvelut: varmistamme, että materiaalisi täyttävät kaikki tarvittavat määräykset.

Eristysmateriaalien, kalvokatteiden, kattoelementtien tai kiinnitysjärjestelmien valmistus edellyttää monien kansallisten ja kansainvälisten määräysten sekä ohjeiden noudattamista. Katto- ja eristysmateriaalien sertifiointi tarjoaa käyttöösi kattavat testaus- ja sertifiointipalvelut, joilla voit osoittaa täyttäväsi sääntelyn määräämät velvoitteet.

Miksi kannattaa valita SGS:n katto- ja eristysmateriaalien sertifiointipalvelut?

Palvelumme:

  • varmistamme eristysmateriaalien, kalvokatteiden, kattoelementtien ja kiinnitysjärjestelmien vaatimustenmukaisuuden kaikkiin tarvittaviin määräyksiin liittyen
  • tarjoamme tarvittavat sertifioinnit tuotteillesi
  • asiakkaan tuotantolaitosten ja järjestelmien sekä tuotteiden itsenäiset tarkastukset ja testaukset

Luotettavat katto- ja eristemateriaalien sertifioinnit alan johtavalta yritykseltä

Maailman johtavana tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyrityksenä tarjoamme käyttöösi monipuolisen kokemuksen, ammattitaidon ja resurssit. Rakennusmateriaalialan maailmanlaajuisena edelläkävijänä tarjoamme käyttöösi globaalin verkoston edut sekä valtuutetut laboratoriopalvelut. Tarjoamme myös useimpien sertifiointien mukaiset valtuutetut tarkastuspalvelut maailmanlaajuisesti. Laajan verkostomme ansiosta voimme tarjota tuotteidesi vaatimustenmukaisuuspalvelut toimipaikastasi riippumatta.

Katto- ja eristemateriaalien sertifiointipalvelumme sisältävät seuraavat osa-alueet:

  • tuotteiden, järjestelmien ja sarjojen testaus
  • tuotantolaitosten ja järjestelmien tarkastukset 
  • sertifikaattien ja vaatimustenmukaisuustodistusten laatiminen.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää siitä, miten katto- ja eristemateriaalien sertifiointipalvelumme voi auttaa varmistamaan tuotteidesi vaatimustenmukaisuuden.