Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n materiaalien sertifiointipalvelut varmistavat yhteensopivuuden kansainvälisten ja paikallisten direktiivien sekä määräysten kanssa kaikkialla maailmassa.

Materiaalien suunnittelijoiden, valmistajien tai myyjien on varmistettava tuotteidensa yhteensopivuus kansainvälisten ja paikallisten direktiivien sekä määräysten kanssa kaikkialla maailmassa. Suoritamme kaikkien tärkeimpien standardien ja paikallisten säädösten mukaiset valtuutetut tarkastukset. Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme materiaalien sertifiointipalvelut kaikkialla maailmassa.

Maailman johtavana materiaalien sertifiointipalvelujen tarjoajana voimme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen kokemuksen, asiantuntemuksen ja monipuoliset resurssit. Tarkastajamme tuntevat kaikkialla maailmassa voimassa olevan lainsäädännön ja lakisääteiset määräykset, joten voimme avustaa asiakkaitamme hankkimaan materiaalisertifioinnit kaikilla kohdemarkkinoilla.

Ainutlaatuisen globaalin verkostomme ansiosta tarjoamme asiakkaillemme kaikki tarvittavat, koko materiaaliketjun kattavat palvelut yhdestä paikasta – suunnittelusta ja valmistuksesta kokoonpanovaiheeseen, lopputarkastukseen ja vaatimustenmukaisuuden varmistamiseen asti. Asiantuntemuksemme ja laajan kokemuksemme ansiosta saat myös perinteistä sertifiointia huomattavasti laajemmat palvelut. Lisäksi voimme auttaa asiakkaitamme ymmärtämään erilaisten sertifiointien konseptin ja taustalla olevat prosessit.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme, miten materiaalien sertifiointipalvelumme voi auttaa varmistamaan materiaaliesi vaatimustenmukaisuuden kansainvälisiin ja paikallisiin direktiiveihin sekä säädöksiin nähden kaikkialla maailmassa.