Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n laitteistojen sertifiointi- ja kalibrointipalvelut – varmista, että laitteistosi ovat kaikkien vaadittavien määräysten ja standardien mukaisia.

Teollisuustuotteiden valmistajana tai maahantuojana vastuullasi on varmistaa, että laitteistosi täyttävät laaja-alaiset kansainväliset ja paikalliset määräykset. Kattavat laitteistojen sertifiointi- ja kalibrointipalvelumme auttavat varmistamaan, että tuotteesi täyttävät kaikki asiaankuuluvat määräykset.

Olemme luotettava ja maailman johtava laitteistojen sertifiointi- ja kalibrointiyhtiö, ja tarjoamme käyttöösi ylivertaisen asiantuntemuksen, kokemuksen ja ainutlaatuisen maailmanlaajuisen tavoitettavuuden. Toimimme myös ilmoitettuna laitoksena useimpien EU-direktiivien mukaisesti, ja suoritamme valtuutetusti eri alojen tarkastukset ja sertifioinnit kaikkialla maailmassa.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme, miten laitteistojen sertifiointi- ja kalibrointipalvelumme voivat varmistaa, että tuotteesi täyttävät kaikkien tarvittavien säädösten ja standardien määräykset.