Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Laitosten omistajana yrityksesi tietää varmasti, että infrastruktuuriin ja rakennuksiin liittyvät tarpeet vaihtelevat miltei päivittäin – pysy ajan tasalla uusissa määräyksissä ja hyödynnä myös uuden teknisen kehityksen edut.

Miten yrityksesi pysyy mukana muutoksessa?

Yhteistyössä SGS:n ja SGS:n globaalin ympäristöasiantuntijoiden verkoston kanssa voit olla varma siitä, että infrastruktuuri- ja rakennuspalvelusi pysyvät hallinnassa Autamme yritystäsi parantamaan ympäristöön liittyvää toimintaa ja osoittamaan sitoutumisensa kestävälle pohjalle rakentuviin parhaisiin käytäntöihin toiminnan kaikissa vaiheissa aina rakentamiseen ja palveluihin liittyvistä hankinnoista laitoksen sulkemiseen ja käytöstä poistamiseen saakka.

Laaja asiantuntijaverkostomme tarjoaa testaus- ja analysointipalveluja useissa tärkeissä aiheissa, kuten esimerkiksi asbestiin, geoteknisiin parametreihin ja maaperän saastuneisuuteen liittyvissä tutkimuksissa. Tarjoamme asiantuntija-apua myös ympäristöystävälliseen rakentamiseen sekä energiatehokkaisiin ratkaisuihin liittyvässä innovaatiossa.

Yhteistyössä kanssamme yritykselläsi on käytössään mittavat asiantuntijaresurssit sekä tiedot, ja voit olla varma siitä, että yrityksesi on oikealla tiellä kohti mahdollisimman ympäristöystävällisiä sekä kestävälle pohjalle rakentuvia prosesseja ja toimintaa. Ota yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää.