Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n aikataulujen arviointipalvelut sisältyvät SGS:n projektirahoituspalveluihin ja auttavat varmistamaan projektisi toteutussuunnitelman toteutettavuuden ja kestävyyden.

Kysy lisää palveluistamme ottamalla yhteyttä projektirahoituksen asiantuntijoihimme jo tänään.

Itsenäiset konsulttimme tarjoavat asiantuntevia neuvontapalveluja, joiden avulla voit varmista projektisi toteutuksen aikataulun ja budjetin puitteissa. Arvioimme suunnitellun projektiaikataulun sekä eri toimintojen ja tehtävien onnistuneen aikataulutuksen. Tarkastamme myös, että projektin yksittäisiä vaiheita varten määritetyt suoritusajat ovat realistisia ja toteutettavissa olevia. Projektirahoittajana tarjoamme käyttöösi tarvitsemasi neuvontapalvelut, joiden avulla voit estää turhat projektin viivästymiset ja ylimääräiset kustannukset.

Asiantuntijoillamme on laaja kokemus suurten investointien arvioimisesta projektin rahoitusrakenteen puitteissa, joten voimme tarjota käyttöösi luotettavat ja itsenäiset kolmannen osapuolen aikataulujen arviointipalvelut.

Globaali projektiasiantuntijoiden verkostomme tarjoaa kattavat tekniset ja rahoitusalan asiantuntijapalvelut eri teollisuudenaloilla. Lisäksi tarjoamme käyttöösi alan viimeisimmät tiedot luotettavasti. Asiantuntijamme ymmärtävät myös teknisten ongelmien aiheuttamat seuraukset ja monet projektirahoitukseen liittyvät riskit, mukaan lukien rakennusaikataulut ja pääomakustannukset.

Arviointipalvelumme tarjoaa käyttöösi tarvittavat neuvot rahoitusarviointeja ja dokumentointia koskevia neuvotteluja varten. Asiantuntevat konsulttimme auttavat ratkaisemaan myös teknisia ongelmia rahoitukseen liittyvien prosessien aikana ja niiden jälkeen.

Teemme yhteistyötä projektirahoittajiesi kanssa esimerkiksi seuraavilla osa-alueilla:

  • neuvontapalvelut projektin tärkeimpiin vaiheisiin liittyen
  • projektin toteutusaikatauluun liittyvien mahdollisten riskien tunnistaminen
  • eri rahoituslähteiden maksuaikataulujen tarkastaminen
  • tarvittavien muutosten kartoitus riskiarvioidemme perusteella
  • tärkeimpien projektivaiheiden toteutumisen realistiset arvioinnit
  • mahdollisten ongelmien arviointi käynnistys-, käyttöönotto- ja toimintavaiheessa
  • korjaavien toimenpiteiden suositukset viivästysten välttämiseksi.

Tarjoamme itsenäisiä konsultointipalveluita, joilla varmistetaan myös, ettei projektin teknisten, hankinta-, rakennus-, suunnittelu- ja rakennusvalvontakumppanien-, -toimittajien tai projektirahoittajien välillä ole eturistiriitoja.

Ottamalla yhteyttä kokeneisiin projektirahoituksen asiantuntijoihimme saat lisätietoja aikataulujen tarkastuspalvelujen hyödyistä projektillesi.