Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n rakentamisen aikaiset palvelut varmistavat, että rakennusprojektinne valmistuvat laatuvaatimusten mukaisesti ja että ne noudattavat budjettia ja aikatauluja.

Ammattimainen valvonta on tärkeää, jotta varmistutaan, että rakennusprojektit suoritetaan loppuun menestyksekkäästi. Rakentamisen aikaiset palvelumme auttavat vähentämään teknisiä riskejä, estämään rakennusvirheitä, valvomaan budjetin noudattamista ja varmistamaan projektien pysymisen tarkasti aikatauluissa. Lisäksi voimme auttaa varmistamaan, että kaikki asiakirjat, sertifikaatit ja ilmoitukset on laadittu ja toimitettu asianmukaisesti.

Tarjoamme kaikki rakennusvaiheen osa-alueet kattavan, laajan kokemuksemme avulla käyttöönne tarvittavan asiantuntemuksen, jota tarvitaan monipuolisen valvonta-, tarkastus- ja käyttöönottopalvelun toteuttamiseen kaikentyyppisissä projekteissa – koosta tai sijainnista riippumatta.

Tarjoamme tarvitsemasi kokemuksen, asiantuntemuksen ja resurssit, jotka varmistavat projektisi saattamisen päätökseen menestyksekkäästi – aina tarkastuksesta, sertifioinnista, testauksesta ja verifioinnista projektinhallintaan saakka, kaikkialla maailmassa.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme, miten rakentamisen aikaiset palvelumme antavat sinulle mahdollisuuden noudattaa kaikkia asiaankuuluvia määräyksiä ja standardeja sekä suorittamaan projektin loppuun ajoissa ja budjetin puitteissa.