Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n projektien riskienhallinta: kattavat ja suunnitelmalliset palvelut projektisi riskienhallintaan.

Projektisi menestyminen riippuu huolellisesta suunnittelusta, joka sisältää myös projektin budjettiin ja aikatauluun vaikuttavat, ennalta arvaamattomat menot ja viivästykset. Ennakoimattomat yllätykset eivät saisi aiheuttaa budjettiongelmia eivätkä estää uusien innovaatioiden kehitystä.

Projektin riskienhallintapalvelumme tarjoaa projektisi kustannusten, tehokkuuden ja aikataulujen selkeän ja määrällisen analysoinnin. Tämä mahdollistaa työskentelyn tehokkaampien aikataulujen ja realistisemman budjetin puitteissa. Tämä puolestaan lisää liiketoiminta- ja rahoituskumppaniesi luottamusta projektinhallintaan ja päätöksentekoon.

SGS:n riskienhallintapalvelun edut

Riskienhallinnan osaamiskeskuksemme tarjoaa käyttöösi innovatiiviset ratkaisut, jotka parantavat projektisi tuottavuutta merkittävästi. Tehokkaat riskienhallintapalvelumme auttavat

  • määrittämään projektisi budjettivaatimukset ja ennalta arvaamattomat menoerät kaikkina aikoina
  • arvioimaan projektin käteisvaroja koskevat vaatimukset
  • alentamaan tuotantokustannuksia
  • optimoimaan vakuutuskustannuksia.

Globaali projektien riskienhallinnan asiantuntijaverkosto

Maailman johtavana tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyrityksenä tarjoamme asiakkaidemme käyttöön valtuutettujen asiantuntijoiden globaalin verkoston ja monipuolisen kokemuksen projektien riskienhallinnasta. Tarjoamme yrityksellesi yli 50 vuoden kokemuksella kattavat testaus-, analyysi- ja riskienhallintaprosessit, joiden tuomat merkittävät edut parantavat yrityksesi tuottavuutta.

Riskienhallinnan osaamiskeskuksemme varmistaa, että palvelumme täyttävät seuraavien standardien vaatimukset tai ylittävät ne:

  • BS 31100
  • ISO 31000
  • ISO 14001
  • AS/NZS 31000.
  • Projektien riskianalyysi- ja hallintaopas

Projektien riskienhallintapalvelumme kattavat kaikki tarpeesi projektin suunnittelusta toteutusvaiheeseen saakka. Autamme priorisoimaan riskejä ja kehittämään riskienhallintasuunnitelmia, joiden avulla projektisi riskienhallintatiimit voivat ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin projektiin liittyvien sisäisten riskien estämiseksi.

Vähentämällä projektin muuttuvuutta voit varmistaa, että projektisi valmistuu ajallaan ja budjetin sekä tarvittavien määräysten mukaisesti. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä kokeneisiin riskienhallinnan asiantuntijoihimme.