Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n kattaviin jätteenhallintapalveluihin kuuluu vaarallisen teollisuusjätteen uudelleenkäsittely. Ota yhteyttä kokeneisiin asiantuntijoihimme, niin laadimme yrityksellesi sopivan suunnitelman.

Vaarallisten kemikaalien ja tuotteiden varastointi, käsittely ja kuljetus on tarkkaan säänneltyä. Tarpeettomia riskejä kannattaa välttää. Kokenut ja asiantunteva työryhmämme neuvoo uusien, tehokkaiden ja ympäristölle turvallisten jätteenhallinta- ja kuljetusmenetelmien käyttöönotossa.

Tarkkaan valvottujen järjestelmiemme ansiosta pystymme käsittelemään lukuisia eri aineita ympäristömääräysten mukaisesti. Jätteen uudelleenkäsittely kuuluu tarjoamiimme ratkaisuihin, jotka auttavat käyttämään resursseja tehokkaasti. Tutkimme tapoja pienentää jätteen tilavuutta ja vakauttaa se niin, että se voidaan pakata ja tarvittaessa varastoida pitkäksikin aikaa. Pakkaamme sitten jätteen uudelleen ja kunnostamme säiliöt uusiokäyttöä varten.

Voimme tutkia ympäristölle turvallisia tapoja säilyttää väliaikaisesti tai hävittää aineet, joita ei voida kierrättää. Teknikkomme on valtuutettu keräämään, kuljettamaan ja käsittelemään vaarallista jätettä. Voimme myöntää yrityksellesi sertifikaatin, joka todistaa jätteenhallinnan olevan kaikkien ympäristömääräysten mukaista.

Osoita yrityksesi sitoutuminen ympäristön suojeluun ja tilaa räätälöity jätteenkäsittelyratkaisu jo tänään.