Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Apuaineen valinta ja poikkeuksellisen korkeat toimintastandardit ovat avain useimpien modernien lääkevalmisteiden menestykselle.

SGS:llä on laboratorioverkosto, joka tutkii apuaineiden ominaisuuksia, niiden hajoamista ajan myötä varastoinnin aikana, pakkauksen ominaisuuksia jne. Me autamme valmistajia, ostajia ja loppukäyttäjiä saavuttamaan optimaalisen varastoinnin, käyttöiän ja toiminnan. Lisäksi järjestämme viranomaismääräysten seurantaa ja raportointia tarpeen mukaan.

Vaikka apuaineet ovat pienempi kustannus ja vähemmän aktiivinen osa loppuvalmisteesta, niillä on tärkeä rooli lääkevalmisteiden toimituksessa, säilytyksessä ja laadussa. Apuaineen valinnan ja käytön määrittäminen ja optimoiminen on avaintekijä lääkkeen yleisessä toimivuudessa. Alan asiantuntijoiden varannon ja viimeisintä tekniikkaa käyttävien laboratorioiden ansiosta SGS on tunnustettu johtaja apuaineiden testauksen ja apuainetietojen tuotannon alalla. Ota yhteyttä, niin kerromme, miten asiantuntijamme voivat tukea sinua ja tuotteitasi.