Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Teollisuuskaasuja käytetään nykyisin niin suuria määriä, että se olisi ollut mahdotonta vielä vuosikymmen sitten. Kaasujen edellytetään olevan yhtä puhtaita kuin aineiden, joita olisi löydetty kaksikymmentä vuotta sitten ainoastaan tutkimuslaboratorioista.

Kaasujen innovatiivinen käyttö sekä lähtö- että kantaja-aineina aina teollisuudesta lääketieteen alalle edellyttää, että niiden tuotantoa, jakelua ja varastointia valvotaan erityisellä huolella ja ammattitaidolla.

Teollisuuskaasuja koskevat nykyisin erittäin tiukat vaatimukset. Monet prosessit riippuvat kaasun puhtaudesta ollakseen tehoavia ja tehokkaita, ja pienimmilläkin laatuvirheillä ja saastumisilla voi olla vakavia seuraamuksia menetysten kannalta.

SGS on todistetusti luotettava palveluntarjoaja kaasusektorilla. Pystymme valvomaan ja optimoimaan kaikentyyppisiä prosesseja. Tarjoamme teollisuuskaasusektorille kattavan valikoiman validointi-, verifiointi- ja analyysipalveluja, jotka pyrkivät informoimaan toimitusketjun toimijoita ja mahdollistamaan tehokkaan riskienhallinnan.