Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kotitalouskemikaaleja valmistava teollisuus on viime 30 vuoden aikana joutunut voimakkaan tarkkailun alaiseksi.

Yleisön kasvava tietoisuus ympäristöä ja kansanterveyttä koskevista huolenaiheista on johtanut siihen, että paine on kasvanut ja että valmistajien ja kauppiaiden keskittymistä ympäristövaikutusten minimointiin ja pakkausten vaikutuksen vähentämistä jätehuoltoon vaaditaan. Paine on lisääntynyt myös suojattomien kuluttajien, kuten lasten, turvallisuuden varmistamista kohtaan.

Kotitalouskemikaalien valmistajien ja kauppiaiden osana on paitsi jatkuva viranomaisten tarkkailu, myös tarve pystyä toimimaan vaihtuvassa ympäristössä, jossa kuluttajat vaativat selkeämpiä tuotetietoja ja etikettejä, parempia merkintöjä tuotteisiin ja turvallisia pakkauksia.

SGS tarjoaa täyden valikoiman toimitusketjun valvonta-, tarkastus- ja testauspalveluja auttamaan kumppaneitamme tarttumaan näihin tarpeisiin tehokkaasti ja mahdollisimman vähin kaupankäyntiin kohdistuvin häiriöin. Voimme myös laadun valvonnan ja tuotekehityksen avulla auttaa sinua toteuttamaan nykyistä nopeamman tehokkaan riskienhallinnan.

Kotitalouskemikaalit ovat erittäin säänneltyjä, monimutkaisia tuotteita, joita toimitetaan varsin kilpailluille ja yhä skeptisemmille markkinoille. SGS on luotettava kumppani silloin, kun on tarpeen varmistaa tuotteiden kestävyys. Autamme tällöin yritystäsi vakiinnuttamaan pakollisen vaatimustenmukaisuuden ja tuotteiden yhdenmukaisuuden.