Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kansanterveydelle aiheutuvien seuraamusten vuoksi erikoiskemikaalit, kuten hajuvesissä ja aromeissa käytetyt kemikaalit, ovat nyt teollisuudessa käytetyistä materiaaleista eniten säädeltyjen joukossa.

Valmistajien ja kauppiaiden kohtaamat määräykset tällä alalla voivat ensi silmäyksellä tuntua ylitsepääsemättömiltä, kun ruokaa, kosmetiikkaa, vitamiineja ja joissakin tapauksissa lääkeaineita koskevat määräykset yhdessä muodostavat liiketoimintaprosessille varsin monimutkaisen sääntelytaustan. Koska kaupankäynti on muuttunut yhä globaalimmaksi, tästä taustatekijästä on tullut vielä monimutkaisempi ja hajanaisempi.

Uudentyyppiset sääntelyjärjestelmät, kuten REACH ja NICNAS, ovat osoittaneet, kuinka paljon tietoa vaaditaan, ennen kuin yksinkertainen kauppa voidaan saada aikaan. SGS tarjoaa palveluita tällä alalla työskenteleville ja auttaa navigoimaan läpi tämän säädössokkelon ja vahvistamaan tuotteiden yhdenmukaisuutta. Näihin säädöksiin tarttuminen globaalilla tasolla voi olla erityisen vaikeaa erittäin yksityiskohtaisten vaatimusten suuren vaihtelevuuden vuoksi. Missä päin maailmaa toimitkin, SGS voi auttaa sinua ymmärtämään kohdemarkkinoidesi vaatimuksia ja varmistamaan sääntöjenmukaisuuden ja tuotteiden yhdenmukaisuuden.

Parfyymi- ja aromiliiketoimintaa harjoittavien yritysten luotettavana, osaavana ja arvostettuna kumppanina tarjoamme teollisuudelle monipuolisen valikoiman toimitusketjun valvontaa, analyyseja ja testauspalveluita auttaaksemme asiakkaitamme hallitsemaan riskejä tehokkaasti ja helpottamaan kaupankäyntiä tässä haastavassa ympäristössä. Lue lisää siitä, miten voimme tukea liiketoimintaasi.