Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n ympäristötutkimusten avulla voimme testata ja kartoittaa torjunta-aineiden tai muiden maatalouskemikaalien käyttäytymistä valvotussa pellossa tai laboratorio-olosuhteissa.

Ympäristötutkimuksemme tulosten avulla saat käyttöösi riippumatonta informaatiota, jota tarvitset tuotteidesi hienosäätöä varten -vastaamaan asiakkaiden tarpeita- sekä rekisteröidessäsi ne.

Voimme hallita ympäristötutkimusta aina suunnittelusta toteutukseen saakka tutkimuksen johtajan tai johtavan tutkijan ominaisuudessa. Tutkimuksemme noudattavat Euroopan Unionin (EU) vuonna 1999 määrittelemää hyvää laboratoriokäytäntöä (GLP), Ympäristötoksikologian ja kemian yhdistyksen (SETAC) vuonna 1995 ja/tai Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston (EPA) antamia ohjeita. Kun kyseessä ovat Yhdysvaltojen tai Euroopan olemassa olevat määräykset, voimme tehdä mukautetun tutkimuksen yrityksesi tarpeet huomioiden.

Maailmanlaajuisen verkostomme ansiosta voimme tehdä peltotutkimuksia lukuisissa eri maantieteellisissä kohteissa tai ilmasto-olosuhteissa. Teemme tutkimuksia seuraavilta aloilta:

  • pellon uutto, veden juoksetus ja kuivatus
  • Pohja- tai pintaveden tarkkailu
  • maaperän häviäminen tai kasaantuminen

Ota yhteyttä SGS:ään ja kerromme kuinka ympäristötutkimukset auttavat rekisteröintiprosessia.