Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Maatalousyritykset toimivat tiukkojen reunaehtojen puitteissa. Kalliiden voiteluaineiden, hydraulisten nesteiden ja muiden vastaavien aineiden käytön optimointi on tärkeää oikean tasapainon saavuttamiseksi menoerien, koneiden saatavuuden ja suunnitelmallisen kunnossapidon välillä.

Koneiden optimointi on tärkeä suorituskyvyn mittari missä tahansa yrityksessä ja erityisesti maataloussektorin kalliiden huipputeknisten koneiden osalta. Työskentelyajan pidentäminen – erityisesti koneiden osalta, joita käytetään vain osan vuotta – on tärkeää säästöjen saavuttamiseksi toiminnassa.

SGS tarjoaa pääsyn globaaliin huippuluokan laboratorioiden ja ammattitaitoisten analyytikkojen verkostoonsa käytettyihin öljyihin ja nesteisiin liittyvien ohjelmiensa avulla. Tarjoamme kattavan kulumisanalyysin ja neuvomme loppukäyttäjiä sekä koneiden vuokrausyhtiöitä ja osuuskuntia siitä, milloin öljyt ja nesteet tulee vaihtaa, milloin laitteiden elinikää voidaan pidentää ja milloin vikoja alkaa esiintyä likaantuneiden tai loppuun käytettyjen nesteiden takia. Palveluvalikoimamme pyrkii tukemaan ylläpidettyä seisokkiaikaa ja ennakoivan huollon ohjelmia kaikentyyppisille maatalouskoneille.