Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kemikaalien käyttö maataloudessa on lähes yhtä vanhaa kuin itse maanviljely, mutta viimeisten viidenkymmenen vuoden aikana loppukäyttäjille tarjolla olevien kemikaalien ja aineseosten määrä on kasvanut räjähdysmäisesti.

Tätä ovat vuorostaan seuranneet kasvava yleinen huoli näiden tuotteiden käytöstä elintarvikeketjussa sekä teollisuuden jätteiden ja saasteiden muodostamat vaarat.

Maatalouskemikaalit voivat helpottaa maanviljelijän toimintaa valtavasti, mutta ne voivat myös toimia lisäarvon menettämisen pohjimmaisena syynä. Parhaiden kemikaalien järkevään käyttöön ja niiden käytön vaikutusten minimoimiseen voidaan löytää tasapaino. Määräyksillä on todella iso rooli tällä sektorilla, samoin kuin hinnoilla ja innovatiivisilla tuotantotavoilla aina vesiviljelystä täsmäviljelyyn.

Oikean kemikaaliyhdistelmän käyttäminen oikeaan aikaan, oikealla tavalla kaikkien määräysten mukaisesti ei ole helppo tehtävä. SGS tarjoaa runsaasti palveluja maatalouskemikaalien tuotantoon, myyntiin ja käyttöön riskienhallinnan sekä viranomaisvaatimusten noudattamisen avulla aina tuotannosta loppukäyttöön saakka.