Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n lannan testaus, lannan analyysi ja lannan hallintasuunnitelmat (tunnetaan myös kaikenkattavina ravinteiden hallintasuunnitelmina tai CNMP:nä) auttavat tehostamaan tuotantoasi ja pienentämään kustannuksiasi.

Kaikenkattavat valmisratkaisumme, joihin kuuluvat maaperän viljavuuden ja ravinteiden hallinta, varmistavat, että tuotteesi ovat asianmukaisten virallisten tahojen määräysten mukaisia.

Paikallisten ravinteiden hyödyntäminen

Voimme näyttää kuinka pystymme hyödyntämään paikallisia ravinteita ja täten auttaa säästämään rahaa. Esimerkiksi vedetöntä ammoniakkia ei tarvitse hankkia jos saatavilla on runsaasti typpeä.

Hankkeen alussa keräämme tietoja yrityksestäsi haastattelujen avulla. Nämä tiedot auttavat meitä määrittämään miten haluat käsitellä eläinjätteitä. Teemme suunnitelman näiden tietojen pohjalta. Otamme yhteyttä laitteidesi toimittajaan, jotta voimme hyödyntää käyttämääsi teknologiaa sadon ravinteisiin ja typenhallintavelvoitteisiin. CNMP:n mittatilaus omiin tarpeisiisi antaa parhaan hyödyn.

Ravinteiden hallintaan liittyy runsaasti säädöksiä ja kelpoisuusvaatimuksia. Asiantuntemuksemme näillä alueilla on huomattava etu. Voimme auttaa suunnitelman kehittämisessä ja antaa teknistä tukea, joka vastaa virallisia säädöksiä.

Ota yhteyttä SGS:ään niin kerromme kuinka voit lannanhallintapalvelujemme avulla parantaa tuotantoasi samalla kun säästät kustannuksissa.