Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n huipputeknisten laboratorioiden ja kentällä toimivien asiantuntijoiden maailmanlaajuisen verkoston avulla SGS pystyy tarjoamaan kattavat siementen peittauspalvelut sijainnistasi riippumatta.

Yksi erityisaloistamme ovat siemenlisäystutkimukset sekä niihin liittyvät siementen kuivapeittauskokeet. Tämä testi mittaa ilmaan mahdollisesti pääsevän peittausainepölyn määrän, kun peitattuja siemeniä sekoitetaan.

Pölyävyyden määrittäminen on tärkeää, kun arvioidaan siemenlisäyksen ominaisuuksia, käytettävyyttä ja turvallisuutta. Peitattujen siemenien sekoittaminen voi nostattaa merkittäviä määriä pölyä. Koska jo pienikin pölyhiukkanen (tai siemenpartikkeli) voi olla terveys- ja turvallisuusriski, pölyävyystutkimuksiemme tulokset auttavat kyseisen riskin mittaamisessa ja minimoimisessa.

Siemenlisäystutkimukset

Voimme muokata kaikkia projektin vaiheita tutkimuksen käynnistämisestä tietojen analysointiin asiakkaan vaatimuksien mukaisesti. Pystymme mukauttamaan tutkimussuunnitelman, toistokerrat, tuloksien yhteenvedon, tilastolliset analyysimenetelmät, tietojen graafisen esityksen sekä loppuraportin muodon vaatimuksiesi mukaiseksi.

Meillä on tarvittava kokemus, laitteisto ja henkilöstö, joiden avulla pystymme toteuttamaan tarvitsemasi esikäsittelytutkimukset tai erikoiskäsittelyt laboratorioissamme. Arvioimme kasvinsuojeluaineiden, polymeerien ja pinnoitteiden suorituskyvyn sekä siemenien turvallisuuden ja varastoitavuuden tutkimukselle asettamiesi vaatimusten mukaisesti.

SGS:n suorittamilla siemenien peittauksen pölyävyystutkimuksilla sekä muilla testeillä saavutetaan useita hyötyjä. Ota yhteyttä SGS:ään, niin kerromme, kuinka voimme auttaa parantamaan saantoa, pienentämään riskejä sekä maksimoimaan käytettävissäsi olevien resurssien arvon.