Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Joissain maissa kuluttajien suhtautuminen geneettisesti muunnettuihin organismeihin (GMO) on epäilevää, joten on tärkeää varmistaa, että tuotteesi noudattavat asianmukaisia määräyksiä.

SGS:n tunnuksen säilytysohjelma (tai IP-ohjelma) arvioi sekä kuluttajien luottamuksen että lainsäädännön noudattamisen.

Siementen alkuperän selvittäminen sekä tuotteiden testaus toimitusketjun jokaisessa vaiheessa varmistaa, että kuluttajien luottamus säilyy ja että asianmukaisia lakimääräyksiä noudatetaan.

Näin korkean tason viljan jäljitettävyys pienentää kaupankäynnin riskejä ja lisää tuotteidesi arvoa. IP-ohjelma havaitsee ja ratkaisee ongelmat varastossa, kuljetuksien yhteydessä ja tuotannossa sekä varmistaa, että raaka-aineillasi on kestävä alkuperä.

GMO-testauspalvelut

Laboratorioissamme työskentelee tutkijoita, joilla on vuosien työkokemus sekä tutkinnot kemian, mikrobiologian ja agronomian aloilta. Laboratorioissamme noudatetaan tiukkoja sääntöjä, ja ne ovat ISO 17025 ja ISO 9001:2008 -akkreditoituja. Näin ollen meillä on tarvittavat laitteet ja kyky tehdä IP-ohjelman mukaisia GMO-testauspalveluja.

Ota yhteyttä SGS:ään niin kerromme kuinka tämä palvelupaketti voi hyödyntää liiketoimintaasi ja varmentaa, että noudatat GMO:ta koskevaa lainsäädäntöä jokaisessa vaiheessa.