Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n geenitestit, joihin kuuluu ELISA-testaus (entsyymivälitteinen immunosorbenttimääritys), auttavat siementen laadun määrittämisessä sekä kansallisten ja kansainvälisten määräysten noudattamisessa. Näin kasvatat uskottavuutta markkinoilla ja vähennät liiketoiminnan riskejä.

Laboratorioverkostomme tarjoaa käyttöösi maailmanlaajuisen toimijan resurssit ja asiantuntemuksen sekä paikallisella että kansainvälisellä tasolla. Jotta voisimme auttaa yritystäsi menestymään tämän päivän monimutkaisessa kaupankäynnin toimintaympäristössä, tarjoamme useita eri siementyypeille tarkoitettuja geenitestejä:

myöhäiskasvuisten (AP) testaus

AP-testauksemme määrittää siirtogeeniset tapahtumat sinimailasessa, rypsissä, maississa, puuvillassa, riisissä, soijapavussa ja sokerijuurikkaassa. Tämä on ensiarvoisen tärkeää jos toimitat tai markkinoit jyviä, jotka eivät sisällä geneettisesti muutettuja organismeja (GMO) tai vain vähäisiä määriä.

Entsyymivälitteisen immunosorbenttimäärityksen testaukset (ELISA)

Tällä testillä havaitaan ja määritetään erityinen proteiini, jonka vasta-aine on ottanut haltuun. Testaamme geneettisesti muunneltua maissia, jotta voimme varmistaa, että täytät lisenssin vaatimukset. Näin voit suojella satoasi -ja tuottojasi- ulkopuolisilta uhilta.

Elektroforeesi - isoelektroninen fokusointi (IEF) ja isoentsyymitestaus

Käytämme isoentsyymistä menetelmää maissin geneettisen puhtauden testaamiseen ja IEF:ää sinimailasen, kauran, riisin ja vehnän testaamiseen.

Teemme sisä- ja ristisiitosten havaitsemiseksi puhtaustestauksia, jotta pystyisimme varmistamaan puhtaat ja epäpuhtaat tyypit sekä oman tason. Teemme myös ristisiitosten määrityksiä.

torjunta-aineiden jäämien testit

Testaamme seuraavia siemeniä ja tuotteita:

  • sinimailanen - Roundup Ready® 
  • rypsi - Roundup Ready® / LibertyLink® / Clearfield®
  • maissi - Roundup Ready® / LibertyLink® / Clearfield®
  • riisi - Clearfield®
  • soijapapu - Roundup Ready® / LibertyLink® / STS®

torjunta-aineiden sietokyky

Testaamme seuraavia tuotteita:

  • Liberty® - nopeavaikutteinen ja laajaspektrinen nurmen ja leveälehtisten kasvien rikkaruohontorjuntaan käytettävä aine  
  • Roundup Ready® - systemaattinen ja laajaspektrinen torjunta-aine

DNA- ja PCR-palvelut

Tarjoamme useita GMO:n tunnistamiseen tarkoitettuja palveluja, jotka perustuvat deboksiribonukleiinihapon (DNA) ja polymeraasiketjureaktioon (PCR) testaukseen, jotka pystyvät havaitsemaan GMO:n jopa 0,01 % tarkkuudella.

ominaisuuksien testaus

teemme seuraavia ominaisuustestejä:

  • ELISA
  • erikoistestit - eläintenkasvattaja
  • kvantitatiivinen Cry1AB Cry1f

lajikepuhtaustesti (siemenen ytimen tutkimus)

Teemme lajikepuhtaustestejä (tunnetaan myös siemenen ytimen tutkimuksena, mikä viittaa hedelmässä kiinni olleeseen siemeneen) 100 gramman näytteistä. Teemme testin kahdessa päivässä.

maissin puhtaus

Teemme maissin puhtaustestejä 800 siemenen näytteistä kun niiden paino on vähintään 250 g.

Ota yhteyttä SGS:ään niin kerromme kuinka geenitestien avulla varmistetaan määräysten noudattaminen, voitetaan uskottavuutta markkinoilla ja vähennetään liiketoiminnan riskejä.