Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n laadunkartoituspalvelut tarjoavat sijoittajille, kauppiaille ja maatalouden suunnittelijoille tietoa sadon laadusta tietyillä alueilla – jo ennen kuin ensimmäinenkään jyvä on valmiina vientiä tai käsittelyä varten.

Tarkastajamme matkustavat ympäri maailmaa sadonkorjuukausien mukaisesti ja ottavat satonäytteitä (sekä pelloilta että kaupoista) ja laativat niiden perusteella laatukartat. Palvelumme tilaajat saavat viikoittain päivitetyt tiedot niistä maista ja niiltä alueilta, joista on tehty interaktiivinen kartta. Valitsemalla halutun alueen voit tarkastella täydellistä luetteloa kyseisen kohteen testituloksista satolajeittain (suurin ja pienin arvo sekä keskiarvo). Tulokset sisältävät useita parametreja, kuten proteiinipitoisuuden, kosteuden, hehtolitranpainon ja vierasaineiden pitoisuuden.

Koska nämä luotettavat ja säännöllisesti päivitettävät tiedot lähetetään palvelun tilaajille heti, kun ne ovat saatavilla, voit tehdä parhaaseen saatavilla olevaan tietoon perustuvia päätöksiä ja pysyä kilpailijoiden edellä. Saat lisätukea investointi- ja kaupankäyntipäätöksillesi tilaamalla räätälöidyn, alueellisen satokasvien laatukartan. Sen ansiosta pystyt keskittymään alueisiin, joissa jyvien laatu on hyvä, sekä tekemään tarkkoja osto- ja investointisuunnitelmia.

Ota yhteyttä SGS:ään jo tänään, niin saat tietää, kuinka voit käyttää laadunkartoituspalveluamme tukena kaupankäynti- ja investointipäätöksissä.