Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n tuholaistorjuntapalvelut auttavat ratkaisemaan tuholaisongelmat ja tekemään järkeviä agronomisia päätöksiä kasvukauden tärkeissä vaiheissa.

Integroitu tuholaistorjuntaohjelmamme (IPM) tunnistaa sairaudet, rikkaruohot, hyönteiset ja muut tuhoeläimet. Mahdollisten ja/tai olemassa olevien ongelmien tunnistaminen pellolla säästää rahaa: mitä aikaisemmassa vaiheessa ongelma havaitaan, sitä helpompi ja hinnaltaan edullisempi se on ratkaista. Voimme myös arvioida torjunnan aiheuttamat kustannukset ja verrata lukuja mahdolliseen sadon tuoton laskuun. Näin sadon suojaamiseen tarvittavien aineiden valinta on yksinkertaisempaa.

Sadon tuholaistorjuntaohjelmaamme kuuluu joko neljä tai kuusi vierailua kohteessa. Vierailut on järjestettävissä aikataulusi mukaan silloin kun rikkaruohot ja hyönteiset ilmestyvät keskellä sadon tärkeintä kehitysvaihetta. Viimeisellä tapaamiskerralla keskitymme lannoitteisiin ja muihin kemiallisiin vaihtoehtoihin, joita voit käyttää seuraavalla kasvukaudella.

Ota yhteyttä SGS:ään ja kerromme kuinka voit säästää rahaa ja lisätä tuottoasi integroidun tuholaistorjuntaohjelman avulla.