Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n peltokokeet varhaisvaiheesta markkinointiin: kehitä uusia aktiivisia aineita tai niiden yhdistelmiä ennen rekisteröimistä sekä demonstroi ja todenna niiden suorituskyky.

Uusien vakiokoostumuksen omaavien aktiivisten aineiden tai niiden yhdistelmien kehittämisen varhaisvaiheessa niiden teho tutkitaan, jotta saadaan kattavat tiedot hyvien maatalouskäytäntöjen (GAP) vaatimusten mukaisesti. Kokemus toiminnasta pelloilla ja sen syvällinen ymmärtäminen on avainasemassa tuotekehityksen varhaisvaiheessa.

Elleivät nämä kokeet ole osa säännöspakettia, tarvitaan laadukasta koekäytäntöä, perusteellista dokumentointia ja yhteydenpitoa järjestäjän kanssa, jotta osataan valita oikeat ehdokkaat jatkokehitykseen. Kun tuote on valmis tuotavaksi markkinoille, sen ominaisuuksia täytyy vertailla kilpaileviin tuotteisin, jotta se voidaan esitellä viljelijöille ja muille sidosryhmille.

Peltokokeemme ovat akkreditoituja. Standardisoidut toimintaohjeemme, toimivaksi havaittu peltokokeiden dokumentointijärjestelmämme, vaatimukset täyttävä ympäristövaikutusten arviointiohjelma, kokenut koulutettu henkilöstömme ja huipputeknologiset laitteemme takaavat palvelujen virheettömyyden. Lisäksi tarjoamme demonstrointikokeita ja järjestämme esittelytapahtumia, jotta viljelijät voivat perehtyä tekniikan ja uusien tuotteiden etuihin.

Laaja valikoima peltokoepalveluita varhaisvaiheesta markkinointivaiheeseen

Voit yhdellä ainoalla sopimuksella hyödyntää monia kansainvälisiä palveluja, kuten

  • markkinoinnin/myynnin tukea koskevat tutkimukset
  • tuotteiden vertailututkimukset
  • sekvenssin vertaaminen
  • ajoituksen vertaaminen
  • lajidemonstraatio
  • kylvömäärän demonstrointi
  • tuholaistorjunta
  • kastellut ja parannellut olosuhteet
  • peltokokeiden demonstrointi
  • Pellolla järjestettävät "avointen ovien" tapahtumat

Luotettavat peltokokeet varhaisvaiheesta markkinointiin alan johtavalta yritykseltä

Meillä on monivuotinen kokemus agronomisen ja ravitsemuksellisen vastaavuuden ja ympäristövaikutusten saamiseksi selville sekä muihin kuin kohdehyönteisiin kohdistuvien vaikutusten analysoimiseksi tarvittavien peltokokeiden suunnittelusta ja järjestämisestä monissa eri paikoissa ja ilmasto-olosuhteissa. Laitoksemme noudattavat alakohtaista laadunhallintajärjestelmää paikallisesti, kansainvälisesti ja maailmanlaajuisesti vaadituissa bioturvallisuustutkimuksissa.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan varhaisvaiheen peltokoevaatimuksistanne.