Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n tuotemerkin suojaus ja toimitusketjun eheyteen liittyvät palvelut auttavat säilyttämään tuotemerkin arvon, turvaamaan maineesi ja tuottosi sekä takaamaan asiakkaiden kiinnostuksen.

Kansainvälisen laboratorioverkostomme avulla pystymme tunnistamaan yhdessä yrityksesi kanssa mahdolliset väärennökset, korvaavien kuitujen käytön, kuitujen vähentämisen tai muut lainvastaiset toimet jokaisessa toimitusketjun vaiheessa. Valvonta-, tarkastus- ja varmennusohjelmiemme avulla nämä riskit pystytään minimoimaan. Tuotemerkin suojauspalvelumme takaavat, että voit toteuttaa tuotemerkkilupauksesi kaikilla mahdollisilla kanavilla (hankinta, valmistus, jakelu, myynti ja vähittäiskauppa) ja kaikkien kuluttajien keskuudessa.

Tuotteidesi ja hyödykkeidesi aitouden varmentamiseksi voimme tehdä tuotemerkin suojaustarkastuksia tarkkojen tuoteanalyysien avulla siten, että vertaamme referenssimateriaalia epäiltyihin väärennöksiin monin eri perustein.

Tuotemerkin suojaamiseksi voimme palvella asiakkaitamme lisäämällä merkinnän tuotteisiin tuotannon aikana. Tämä on tehokas keino merkitä tuotteet yrityksellesi kuuluvaksi ja auttaa meitä tekemään pistokokeita varastoinnin ja jakelun ratkaisevissa vaiheissa koko toimitusketjun ajan. Ripeä ja kohteessa tapahtuva aitouden tarkistus paljastaa petokset tai muut väärinkäytökset. Voimme varmistaa todistusaineistoketjun ja auttaa mahdollisissa oikeustapauksissa.

Laaduntarkastuksen paranemisen ohella tuotemerkin suojaukseen ja toimitusketjun eheyteen liittyvät palvelut auttavat yritystäsi toimimaan turvallisuus- ja ympäristösäädöksien mukaisesti. Tämä suojaa myös kuluttajia ja muita toimijoita.

Ota yhteyttä SGS:ään, niin kerromme kuinka tuotemerkin suojaukseen ja toimitusketjun eheyteen liittyvät palvelumme voivat lisätä tuotemerkin arvoa, suojata kuluttajia ja lisätä tuottoa.