Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Hanki kilpailuetua maailmanlaajuisilla puutavaramarkkinoilla SGS:n tarjoamilla metsänhoidon FSC-sertifiointipalveluilla.

Hyvän metsänhoidon neuvoston (FSC®) valtuuttama SGS:n metsänhoidon sertifiointi todistaa ostajille, että puu on peräisin arvioidusta ja sertifioidusta metsästä, jota hoidetaan asianmukaisten yhteiskunnallisten, taloudellisten ja ympäristöstandardien mukaisesti. Metsänhoidon sertifiointi on riippumaton arviointi, joka takaa, että yrityksesi metsänhoidon käytännöt ovat FSC:n kansainvälisesti tunnustettujen standardien mukaisia.

Tarjoamamme metsänhoidon sertifiointipalvelut suorittaa SGS, FSC:n valtuuttama sertifiointiyritys, joka tarkastaa, auditoi ja sertifioi organisaatioita FSC:n metsänhoidon periaatteiden ja kriteerien mukaisesti. Metsänhoito arvioidaan FSC:n metsänhoidon standardien mukaisesti.

Tämän lisäksi FSC arvioi, valtuuttaa ja valvoo metsäsertifiointiorganisaatioita, jotka hyväksytään suorittamaan sertifiointeja sen periaatteiden ja kriteerien mukaisesti. SGS:n ohjelmalla on FSC:n valtuutus.

Oli kyse tukeista, sahatavarasta, huonekaluista, puumassasta, paperista tai painotuotteista, on entistä tärkeämpää tietää tarkalleen, mistä materiaalit ovat peräisin. SGS:n suorittama metsätuotteiden alkuperäketjun sertifiointi tarkoittaa, että kuka tahansa voi tarkistaa puutuotteidesi alkuperän ja prosessit, joilla ne on tuotettu. Tällainen takuu kiinnostaa sekä kuluttajia että asiakkaita.

Metsänhoitoon ja metsätuotteiden sertifiointiin liittyvä yhteistyö SGS:n kanssa lisää prosessien toimivuutta, alan osaamista, toimitusketjujen yhdenmukaisuutta ja toimivuutta sekä kestävälle pohjalle rakentuvia asiakassuhteita, ja luo siten yrityksellesi hyödyllisen kilpailuedun.
Suurempien metsätilojen osalta meillä on kokemusta laaja-alaisten ja vaativien kansainvälisten hankkeiden menestyksekkäästä suorittamisesta. Toimimme kaikkialla maailmassa, ja työntekijämme tuntevat paikallisten markkinoiden kielet ja kulttuurit.

Luo lisäarvoa metsälle ja puulle metsänhoidon FSC-sertifioinnilla, SGS:n suorittamalla riippumattomalla metsänhoidon käytäntöjen arvioinnilla.