Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Jos toimit palvelualalla, tiedät kuinka tärkeää turvallisuus on liiketoiminnalle.

Turvallisuuteen keskittyminen ja päästöjen aiheuttamien terveysriskien vähentäminen kuuluvat päivittäisiin rutiineihin. On tärkeää voida luottaa siihen, että yrityksessä toimitaan mahdollisimman turvallisesti ja vältetään altistuminen vaarallisille aineille.

SGS tarjoaa laajan valikoiman palvelualalle suunnattuja palveluita, jotka sisältävät yrityksen kaiken toiminnan valvonnan ja testauksen. Autamme hotellien, ravintoloiden, catering-yritysten, ruokakauppojen, koulujen ja sairaaloiden henkilökuntaa noudattamaan toiminnassaan elintarviketurvallisuuteen ja hygieniaan liittyviä standardeja. Tarjoamme tarkastus-, verifiointi-, testaus-, arviointi- ja koulutuspalveluita, jotka takaavat sen, että henkilöstölläsi on riittävä osaaminen hygieniastandardien noudattamiseksi ja että he ovat tietoisia toimenpiteistä, joita saastumistapaukset edellyttävät.

Palvelualaan erikoistuneilla työryhmillämme on kokemusta kaikenlaisista tilanteista. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on toimia standardien ja kansainvälisten ohjeiden mukaisesti. Palvelualalle suunnatut palvelumme ja laboratoriotestit ovat saatavana ympäri maailmaa, joten saat ne tehokkaasti ja nopeasti.