Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Oli projektisi kuinka laaja tahansa, SGS:n vedenläpäisykykytestit auttavat löytämään parhaat ja kestävimmät ratkaisut. Ota jo tänään yhteyttä työryhmäämme, niin laadimme projektiisi sopivan suunnitelman.

Kaikissa projekteissa, joihin liittyy maaperän tai veden käsittelyä, on onnistumisen kannalta tärkeää hallita veden tihkumista ja poistamista. Autoa pestäessä on vedenpoisto tärkeintä, kun taas rakennusprojektissa ensisijalla voi olla sadeveden imeytymisen maksimoiminen.

Meillä on vuosien kokemus tuhansista hydrogeologisista tutkimusprojekteista. Löydämme projektiisi sopivan ratkaisun. Käytämme hydrogeologisissa tutkimuksissa omaa versiotamme paikallisesta vedenläpäisykykytestistä (Lefranc-testistä), jonka avulla voimme laskea vedenläpäisykyvyn myös kyllästymättömässä vyöhykkeessä. Se on nopea ja edullinen menetelmä maaperän vedenläpäisykyvyn analysoimiseksi, ja se auttaa löytämään optimaalisen ratkaisun veden tihkumisen ja sadeveden imeytymisen hallintaan.

Käytämme maantieteellisiä tietojärjestelmiä, joilla integroimme ja havainnollistamme kerätyt tiedot, joten saat yleiskuvan tilanteesta ja voit laatia sen pohjalta toimintasuunnitelman. Uusimpien tekniikoiden ja laitteiden avulla suoriudumme kaikista tehtävistä, niin pienistä kuin suuristakin. Jos olet asentamassa julkistavesijärjestelmää, laskemme pummpauksen vaikutusalueen ja määritämme pohjavesivarojen suuruuden sekä pohjaveden saastumisen estämiseksi tarvittavat turvavyöhykkeet.

Kohteissa, joissa voi purkautua jätevettä, tutkimme ratkaisuja, jotka ovat jätteenhallintamääräysten mukaisia ja vähentävät terveyteen, paikallisiin ekosysteemeihin ja pohjavesivaroihin kohdistuvia riskejä. Lisäksi voimme toteuttaa vedenpuhdistusjärjestelmiä, jotka noudattavat käsitellyn veden luonnonvesiin tai kanaviin laskemista koskevia paikallisia määräyksiä ja kriteerejä.

Saamiemme sertifiointien ansiosta voit huoletta antaa meidän hoitaa lainsäädäntöön liittyvän hallinnoinnin. Näin varmistat, että projektisi pysyy aikataulussa ja budjetissaan. Autamme kenttätutkimusten ja analyysien tekemisessä ja lisenssisopimusten sekä ympäristön ja turvallisuuden hallintaan tarvittavien asiakirjojen laadinnassa.

SGS:n kanssa työskentely takaa laadun ja turvallisuuden, mitä tukee pitkä kokemuksemme. Aloita uusi, tuloksekas yhteistyö ja ota meihin yhteyttä jo tänään.