Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Työkohteessa ilmenevä tärinä voi olla vaarallista työntekijöillesi ja voi myös aiheuttaa ongelmia muille lähellä sijaitseville yrityksille.

Ota jo tänään yhteyttä SGS:n ympäristöasiantuntijoihin ja tilaa tärinän tarkkailu- ja analysointipalvelu, joiden avulla voit kehittää työkohdettasi.

Tehtaiden ja laitteistojen tärinä voi olla vaarallista työntekijöille ja vahingoittaa tuotantolaitoksia sekä pienentää liiketoimintasi vakuuksien arvoa. Jos toimit rakennustyömaalla, tärinät voivat olla erittäin vaarallisia sekä omille työntekijöillesi ja laitteistoille että muille lähellä sijaitseville yrityksille ja työmaille. Tärinän tarkkailupalveluidemme avulla voimme määrittää mahdolliset ongelmakohdat ja auttaa kehittämään uudenlaisia ratkaisuja tilanteen korjaamiseksi.

Tarkkailemme jatkuvasti rakennustyömaiden, teollisuuden sekä rautatie- ja muun liikenteen aiheuttamia tärinäpäästöjä. Mittaamalla tärinän voimme varmistaa, että noudatat alasi menettelyohjeita ja määräyksiä. Tarjoamme asiantuntevaa apua, kun haluat vähentää toimintasi aiheuttaman tärinän määrää.

Tärinämittaukset esitetään värikoodattuina kolmiulotteisina malleina, joista tärinän lähteet käyvät selvästi ilmi. Toimittamamme yksityiskohtaiset tiedot sisältävät innovatiivisia, tarpeisiisi räätälöityjä ehdotuksia tärinän vähentämiseksi. Ota yhteyttä tärinän tarkkailun asiantuntijoihimme jo tänään.