Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n lakisääteiset ja vapaaehtoiset tarkastuspalvelut – varmistamme, että omaisuutesi täyttää kaikki lakisääteiset, vapaaehtoiset tai asiakkaiden toiveisiin perustuvat laatu- ja suorituskykyvaatimukset.

Korkean laadun, toimivuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi järjestelmien, laitteiden ja materiaalien on täytettävä monia erilaisia lakisääteisiä ja vapaaehtoisia vaatimuksia. Tarjoamme lakisääteisiä ja vapaaehtoisia tarkastuspalveluita, joilla varmistetaan kaikkien lakisääteisten, vapaaehtoisten tai asiakkaiden toiveisiin perustuvien laatu- ja suorituskykyvaatimusten täyttyminen.

Miksi SGS:n lakisääteiset ja vapaaehtoiset tarkastuspalvelut?

Suoritamme kaikkien tärkeimpien standardien ja paikallisten säädösten edellyttämät valtuutetut tarkastukset. Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman lakisääteisiä ja vapaaehtoisia tarkastuspalveluita, joilla varmistetaan

  • työntekijöiden työturvallisuus ja -terveys työpaikalla 
  • virheettömät asennukset
  • kestävä ympäristö 
  • vaatimustenmukaisuus määritettyihin standardeihin nähden 
  • laitteistojesi ja omaisuutesi käytettävyys, turvallisuus ja luotettavuus
  • liiketoimintasi jatkuvuus.

Luotetut lakisääteiset ja vapaaehtoiset tarkastukset alan johtavalta yritykseltä

Maailman johtavana lakisääteisten ja vapaaehtoisten tarkastuspalvelujen tarjoajana tarjoamme käyttöösi ylivertaisen kokemuksen, asiantuntemuksen ja resurssit kaikkialla maailmassa. Toimimme ilmoitettuna laitoksena useimpien EU-direktiivien mukaisesti ja suoritamme valtuutetusti eri alojen tarkastukset ja sertifioinnit maailmanlaajuisesti.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää lakisääteisistä ja vapaaehtoisista tarkastuksistamme, joiden avulla voidaan varmistaa, että laitteistosi täyttävät kaikki laatu- ja suorituskykyvaatimukset.